Секс під час місячних, небезпечний він чи ні?
Будь-яка жінка під час місячних задає собі питання, небезпечний секс в цей період чи ні. Кожна пара повинна знати про…
Секс, як і любов, - одна із важливих складових життя будь-якої людини. Так чому ж інтимна близькість настільки важлива для нас і на які межі нашого життя вона впливає? Чому психологія стосунків секс визнає невід`ємною частиною формування щастя?
Чому багато медиків називають регулярний секс панацеєю від усіх хвороб? Виявляється, на це є вагомі причини:
І ще один плюс для твого дорогоцінного здоров`я: жінки, які регулярно займаються сексом, рідше лікуються від гінекологічних хвороб.
Жінки, в чиєму житті секс має важливе значення і відбувається регулярно, виглядають на всі 100, і це цілком зрозуміло:
А вже заміни тренажерний залу краще сексу не знайти! Під час статевого акту задіяні практично всі м`язи: згадай, як іноді болить все тіло після бурхливої ночі. Через навантаження на серце спалюється весь зайвий жир. Спорт - це добре, звичайно, його ніхто не скасовує, але займатися сексом набагато легше і незрівнянно приємніше, чи не так?
Помічала за собою коли-небудь надмірну дратівливість, апатію, депресію? І якщо так, то такий занепад сил випадково ніяк не був пов`язаний з довгим утриманням від сексу? Погодься, така нестача любові самим негативним чином впливає на твою нервову систему. Чому це відбувається?
Секс - багатогранне задоволення, яке не тільки приносить фізичне та моральне задоволення обом партнерам, воно ще й необхідно для збереження жіночого здоров`я і краси. Займайся коханням на здоров`я!
Будь-яка жінка під час місячних задає собі питання, небезпечний секс в цей період чи ні. Кожна пара повинна знати про…
У багатьох жінок в житті настають моменти, коли доводиться утримуватися від сексуальних зв`язків. Причому дані…
Мало хто замислюється про те, що дає статевий акт жінці. Але ж задоволення, відчуття власної затребуваності та…
Ні для кого не секрет, що секс - це приємно. Але виявляється, що це ще й корисно. У даній статті викладено основні…
Вважається, що секс по любові приносить партнерам набагато більше насолоди, ніж статевий акт без неї. Але звідки ж…
Чи впливає любов на якість сексу? Швидше за все, відповідь на це питання позитивний. І любов, і ніжний секс -…
Ти робиш велику помилку, якщо час від часу відмовляєш своєму чоловікові в сексі. Ти думаєш що позбавляєш його тільки…
Секс розглядається більшістю людей тільки як надзвичайне задоволення. Дивно те, що під час цього заняття обидва…
Нинішньому поколінню давно відомо, що інстинкт розмноження - це секс. Секс - це найвища форма близькості, від якої дуже…
Користь сексу для здоров`я виходить далеко за межі спальні. Виявляється, секс настільки хороший як для настрою, так і…
Питання про те, чи можливо отримати задоволення від сексу, яким займається пара, в період менструації у дівчини,…
Більшість людей знає про благотворний вплив інтимних відносин на загальний стан організму. Крім того, якісний і…
Секс - приємне заняття, яке не тільки покращує ваше здоров`я, але і настрій. А зовсім недавно вчені з`ясували, що…
Питання сексології та психології завжди вважалися найбільш значущими. Наприклад, чи може існувати любов без сексу, і чи…
Відомо, що деякі люди просто займаються сексом, а інші займаються любов`ю. Дійсно, секс без любові здається більшості…
Секс - це не тільки приємно, але ще й корисно. До цього висновку вже давно прийшло безліч вчених з усіх країн. Причому…
Секс - як багато в цьому слові: любов, пристрасть, ніжність, необузданность ... Секс, напевно, одна з тих речей,…
Чоловіки і жінки не схожі один на одного не тільки зовні. Чоловіча психологія в корені відрізняється від жіночої. Саме…