Такі різні причини заняття сексом
Ми все начебто розуміємо, що таке «секс», але як би і недо кінця. Хтось вважає що «секс» - акт…
Ти робиш велику помилку, якщо час від часу відмовляєш своєму чоловікові в сексі. Ти думаєш що позбавляєш його тільки задоволення? Значить ти просто не знаєш, як секс впливає на чоловіків і на їх здоров`я, фізичний і психологічний. Поговоримо про це?
зміст
-Через півгодини буду вдома. Злой.Готовься.
- Я вже гола.
Діалог, звичайно, жартівливий. Але якщо хочеш допомогти коханому зняти стрес - займися з ним любов`ю. Всі ті ж горезвісні "гормони щастя" позбавлять його від негативних емоцій. А регулярна інтимна близькість назовсім позбавить від них, також як і від тривожних станів і занепокоєння.
Обидва цих списку можна продовжувати до нескінченності - список корисних результатів сексуальних чоловічих перемог невичерпне. Ясно одне - шкоди від цього заняття точно не буде. Шкода буде швидше від утримання.
Тому ні в якому разі не обмежуйте свого чоловіка в ліжку. Ви ж хочете бачити його здоровим і красивим?
">Ми все начебто розуміємо, що таке «секс», але як би і недо кінця. Хтось вважає що «секс» - акт…
Існує в суспільстві стійка думка про те, що чоловік в сексі потребує більше, ніж жінка. Причому не тільки більше, але і…
Отримання сексуального задоволення під час сексу залежить від поведінки жінок і чоловіків. Подружня ліжко - це ложе для…
Мабуть, найбільш прикрим, що може сказати чоловік дівчині це те, що вона колоду в ліжку. Ще гірше, якщо ти сама так…
Секс для чоловіка-це мабуть єдина область, що не контрольована мозком і свідомістю, і область в якій дозволено жінці…
Що найбільше люблять чоловіки в сексі - це питання хвилює більшість жінок, у яких є бажання доставити своєму партнерові…
Прийнято вважати, що чоловіки - це істоти, більш сексуально стурбовані, ніж жінки. Що їх мало турбують емоції і…
У жінок і чоловіків сексуальна активність розвивається далеко неоднаково. У чоловіків пік сексуальної активності…
Ще в давні часи люди винайшли різні способи доставляти один одному задоволення, і сьогодні навряд чи можна знайти…
Жінки з жахом чекають періоду настання менопаузи. Чомусь вважається, що клімакс - це початок старості, яка забирає…
Секс - чи не найголовніша складова твоїх відносин з коханим чоловіком. Дуже важливо влаштовувати його на сто відсотків…
Чи впливає любов на якість сексу? Швидше за все, відповідь на це питання позитивний. І любов, і ніжний секс -…
Секс, як і любов, - одна із важливих складових життя будь-якої людини. Так чому ж інтимна близькість настільки важлива…
Секс розглядається більшістю людей тільки як надзвичайне задоволення. Дивно те, що під час цього заняття обидва…
Дуже багатьох жінок хвилює це питання: коли ж потрібно починати займатися з чоловіком сексом, щоб відносини не…
Секс корисний для здоров`я жінки. Він продовжує молодість, заряджає позитивною енергією, запобігає розвитку багатьох…
Існує думка, що чоловіки постійно думають про секс. Міф про те, що їм потрібно тільки фізичне задоволення, живе в душі…
Секс - важлива частина взаємовідносин між статями. У ліжку, так само, як і в житті, кожен з нас дотримується певної…