Сильна материнська молитва про сина

Немає нічого для матері дорожче, ніж її дитя рідне. Йому хочеться «соломки підстелити», щоб гладко життя складалося, розум власний вкласти, щоб в біду не потрапило. Тільки хіба таке можливо, якщо зростає в сім`ї славний бравий вояк, який бажає подвиги здійснювати? Допоможе материнська молитва про сина. Вона і дитятко вбереже, і матір позбавить від тривог шкідливих і непотрібних. Давайте розберемо, якою вона буває.

материнська молитва про сина

Що таке материнська молитва про сина і для чого вона потрібна?

Знаєте, зв`язок батьків з дітьми - річ реальна. Правда, існує вона не стільки в реальному, відомому нам світі, скільки в області, що відноситься несправедливо до надприродного. Однак відчуває її кожна людина. Він думками своїми постійно до матері звертається, а та ні за яких обставин з серця дитя викинути не може. Навіть дорослого і повністю самостійного. Ось і виходить, що пов`язані обидва канатами емоційними і ментальними. Відчувають, що відбувається з іншим, відчувають часом настрій або хвороби, наприклад, як свої. Материнська молитва про сина призначена для очищення цієї міцної зв`язку від зайвого, негативного. Адже так просто передаються по ній страх або паніка. А вони хіба до добра приводять? Ні звичайно. У стані нервового збудження якраз і відбуваються помилки і прикрі промахи. А вони ведуть по дорозі бід і нещасть. Не розуміючи цього, жінки хвилюються про синів, часто тим самим підштовхуючи їх гіпотетичним бід. Ось тут би й пригадати їм, що немає нічого кращого, ніж сильна молитва про сина. Вона настільки глибока, що змінює долю, повертає назад події, прибирає небезпеки, спопеляє ворогів.

молитва про сина материнська молитва в віршах

У чому суть і сила молитви матері?

Варто попередити тексти кількома словами, щоб люди розуміли, чому матусі необхідно до Господа звертатися. Він дав їй дитя не в якості іграшки. Син - самостійна особистість, інша. У нього власні завдання, випробування і перемоги. Тобто, звичайно, обов`язково потрібно допомагати своїй дитині. Але далеко не завжди це йде йому на користь. Особливо погано, коли батьки заважають йому дізнаватися життя, використовуючи власний розум-вирішують на власний розсуд, позбавляючи дитину самостійності. А Господь такого не вітає. Ось і потрібна тут православна молитва матері про сина. Вона є довіра жінки до Всевишнього, надія на нього. Але в той же самий час це і прохання про захист і заступництво для дитини. Вона виражає не егоїстичне (але виправдане) бажання блага для свого чада, а смиренність і покірність волі Господа. Погодьтеся, це різні речі. Далеко не дарма в багатьох текстах є слова: «Господи, на все воля Твоя!» Вони і є вираз істинного довіри жінки до Бога, розуміння Його величі і доброти. Якщо хочете по-справжньому допомогти дитині, то обміркуйте це твердження. Чи не вимагати слід у Господа, а вірити. Він ніколи не дасть марного горя або незаслуженого нещастя. Доброта його безмірна.

молитва про сина материнська молитва богородиці

До кого звертатися?

Прийшовши в храм, жінка може через незнання розгубитися. Ікон безліч, всі красиві, який про сина молитися? Насправді, це не має особливого значення. Якщо є якісь сумніви, то розвіяти їх допоможе батюшка. Священнослужителі обов`язково пояснять, що до чого. А якщо соромитеся запитати, то йдіть до Ліку Богородиці. Вона - покровителька всіх матерів. Це широко відомо. Так як вона дала життя Ісусу, то кому ж ще буде зрозуміліша і мила молитва про сина? Материнська молитва Богородиці повинна йти від серця. Люди часом вишукують спеціальні тексти, вважаючи, що вони краще доносять думки і почуття до Святої. Насправді Господь говорив, що йому більш цінна щирість і віра. Форма не має такого великого значення. Хоча як зразок можна використовувати такий текст: «Про Пресвята Владичице, Богородице! Спаси під дахом своїм чадо моє, панове раба (ім`я сина). Убережи його від небезпек фізичних і духовних. Довіряю долю сина мого тобі, Діво Богородиця. Направ його до благу порятунку. Наділи силами і талантами на славу Господа нашого. Вилікуй рани душевні чада мого (ім`я), ненавмисно нанесеними гріхами батьківськими. Вручаю турботам Господа дитино і буду надіятись на Нього! Амінь! »

молитва про здоров`я сина

Як читаються молитви про синів?

Ще раз повернемося до текстів. Це дуже важливий момент. Рекомендується концентруватися не на словах і їх послідовності, а на почуттях. Вони - головний елемент молитви. Саме через емоційну сферу досягається єдність з Господом. А що говорити, самі зрозумієте, як тільки серце відкриється. Ви ж не раз молитися станете? Як правило, жінки займаються цим богоугодною справою довічно. Адже душа болить постійно, заспокоює її молитва про сина. Материнська молитва в віршах має ще більшу владу. Вона гармонійна, отже, поширює в світ енергію любові і прощення. Тобто прибирає той самий наносне і зайве, про що говорилося вище. Бажано придумати її самостійно. Хоча ніхто не заборонить скористатися чужим творчістю, коли воно співзвучне душі матері.

Приклад молитви в віршах

Молю тебе, найдобріший покровитель!

Гріхи прости Всемілостів своєї!

Прийми в свою найчистішу обитель,

Крилом любові і радості украй!

Чи не про себе моленья мої нині,

Не за долю раби Тебе прошу!

Всі думки про благополуччя сина!


Його щасливого порятунку шукаю!

Нехай, Господи, він виросте чоловіком.

Гідним, добрим, вірним, трудовим!

Молю про добробут для сина,

Щоб гріх був мудро зрозумілий їм.

Нехай у цій складній і суворого життя,

Достойно вибирає шлях він свій.

Нехай служить і народу, і Вітчизні,

А Ти його турботою украй!

православна молитва про сина

Як попросити здоров`я для свого чада

Матусям маленьких лицарів, звичайно, цікаві інші моменти їх життя. Поки немовля ходить в памперсах, про його майбутніх подвиги не турбуються. Турбують же батьків випадкові чіхі, хворий животик або плач. Потім підуть ангіни і здерті коліна. Нехай біди невеликі, але серце материнське їх сприймає інакше. Його, зрозуміло, потрібно заспокоїти. Існує молитва про здоров`я сина. Вимовляєте її, як засне малюк. Господь буде поруч з ним постійно і не дасть зайвої хвороби причепитися до вашого нащадка.

приблизний текст

«Господи Ісусе Христе! Прости грішників, що надіються на милість Твою! Виліковний сина мого (ім`я) від недуг тілесних і ран духовних. Убережи його від помилок і неправильних рішень. Нехай тіло і дух його в здоров`ї перебувають Всемилостивейшей волею Твоєю. Направ, Господи, раба (ім`я) на шлях віри істинної. Амінь ». До слова, цей текст можна міняти так, щоб він знайшов в душі відгук. Адже з Господом людина говорить не словами. Про це і в писанні сказано. Душа повинна бути відкрита Богові, тоді відбувається саме з`єднання з Ним. Православна молитва про сина, як правило, читається в Храмі. Це місце допомагає перейнятися святістю цього спілкування. Тільки після цього вже вдома перед іконами моліться. Адже відвідування церкви раніше було правилом. Тепер туди менше людей ходить, позбавляючи себе правильного сприйняття її традицій. Потрібно сприйняти душею святість звернення до Господа.

сильна молитва про сина

Молитва про захист сина

Наведемо ще один текст, який знадобиться мамам отроків різного віку. Адже сини вилітають з гнізда і йдуть своєю дорогою. Вплив батьків слабшає, а хвилювання і тривоги, навпаки, зростають. Материнська молитва про сина з проханням про захист може звучати так: «Господи, всемогутній! Захисти раба Свого (ім`я) від злого людини і диявола, гріховного впливу і суєтних думок, нещасть і недуг. Направ його по шляху віри істинної. Нехай знайде упевненість в талантах своїх. Нехай працями своїми прославляє тебе, Господи! Амінь! »

Ще більше всяких текстів можна знайти в церковних крамницях. Там продають псалтирі і молитовники. Одного там купити неможливо: щирого довіри до Господа. А саме воно є основою для єднання з Богом. Шукайте в собі віру, вона допоможе вберегти сина від бід!

Внимание, только СЕГОДНЯ!

ІНШЕ

Молитва на ніч - їжа для духу фото

Молитва на ніч - їжа для духу

Молитва - навіщо вона нам?Молитва - справжній подарунок, даний кожній людині. Це як заповітний номер телефону, за яким…

» » » Сильна материнська молитва про сина