Материнська молитва за чадо своє. Сила материнської молитви

Головна мета життя жінки - народити дитину. Але не менш важливе завдання - виховати зі свого немовляти хорошого і чисту людину. Якщо чадо страждає від різних напастей, збилося з вірного шляху або просто потребує підтримки Всевишнього, то допоможе материнська молитва.

борг жінки

Основа життя будь-якої людини - віра в Бога. Саме релігія повинна формувати принципи, правила і мораль. До церкви дитини заносять беззахисним немовлям, але долучати дитину до Отця Небесного варто ще до народження. Вагітна жінка як ніхто відчуває маленького чоловічка, який росте в ній. Але і малюк має глибокий зв`язок з матір`ю. Чи не зникає нитка, що з`єднує цих двох рідних людей протягом усього життя.

материнська молитваОбов`язок батьків - виховати зі своїх крихіток справжніх православних людей. У зв`язку з гендерними особливостями чоловіки більш практичні в своїх планах і вчинках, тому так повелося, що направляти дитину до Бога - робота жінки.

Сильної буде з уст берегині сімейного вогнища молитва про дітей. Материнська прохання не залишається без уваги Царя Небесного. Він допоможе наставити дитину на істинний шлях, зміцнить її віру і додасть сил боротися з життєвими негараздами.

Саме тому кожна жінка повинна знати напам`ять хоча б одне звернення до Бога. Адже в складних ситуаціях часто не вистачає часу на пошук потрібних текстів, а хвилини тоді йдуть на вагу золота.

магія молитви

За малюка, який ще знаходиться в утробі, також варто молитися. Потрібно просити у Бога для свого чада здоров`я і сили. Така дія має два плюси. З одного боку, крихта отримує життєву енергію від небесних сил. З іншого - материнська молитва благодушно впливає на саму жінку.

Вчені вже давно довели, що звернення до Всевишнього є своєрідною медитацією. Під час цього процесу особистість очищається, свідомість розслабляється, заспокоюється. Серце наповнюється добром, а розум світлом. Лікарі відзначають, що при такій процедурі легкі використовують кисень більш ефективно. Частково зникає головний і м`язовий біль, нормалізується серцебиття і циркуляція крові, вирівнюється тиск. Пропадає депресія і безсоння.

Крім цього, такий процес не здатний нашкодити, адже не передбачає важких фізичних навантажень. Допомагає боротися з недугами вагітних не тільки материнська молитва за чадо своє, а й священні тексти, і інші релігійні матеріали.

молитва про дітей материнська

Без кордонів

Тема батьківства широко присутня в християнських сюжетах. Не дарма п`ята заповідь вчить людей поважати і любити батька і матір. Адже саме ці близькі мають найбільшу владу над дитиною.

В цілому церква розглядає відносини дітей з батьками за прикладом Всевишнього і людей. А так як жінка має надзвичайно міцний зв`язок з дитиною, материнська молитва підноситься на особливе місце серед інших прохань. Адже вона найчистіша і добра, не має меж, і їй підвладно будь-яку відстань.

Такими словами можна зцілити, додати енергії. В їх влади змінити світогляд вашого чада і допомогти йому стати на вірний шлях. Адже недарма в народі кажуть, що заклинанням мати може свою кровинку навіть з дна моря дістати.

Розповідь про незламну віру

В Біблії є багато прикладів для наслідування. Одна з історій, що надихає і вражає, - життя Моніки, матері святого Августина. Її біографія сповнена простих життєвих ситуацій, які трапляються з кожним. Моніка - це зразок того, якою може бути сила материнської молитви.

Народилася ця жінка в 331 році в родині християн. Дівчина деякий час була в полоні алкоголю, але їй вдалося подолати цей гріх. Пізніше її видали заміж за нелюба чоловіка. Патрицій був невіруючим і зовсім не цінував святість шлюбу. Він багато і відкрито зраджував дружині, а Моніка все терпіла і прощала. У пари народилося троє дітей. Серед них був і Августин.

молитва про сина материнська молитва

Хлопець йшов по стопах батька - він жив з жінкою, яка народила йому дитину, хоча вони навіть не вінчалися, далі опинився в секті і пропагував неправильну віру. Десять довгих років Августин блукав у темряві.

Але весь цей час Моніка не втрачала віри, і з її вуст постійно злітала молитва про сина. Материнська молитва стала силою, яка звільнила дитини з пут нечистого.

чудо віри


Як вже відомо, вся зброя, яке було у цієї жінки, - це її Бог. Невтомні прохання врятували не тільки дитя, а й чоловіка. Патрицій, спостерігаючи за своєю дружиною, зрозумів, де знаходиться справжня радість і істина.

У звільнення Августина від сатани не вірив ніхто, крім Моніки. Жінка закликала знайомих християн і священиків також просити у Всевишнього розуму для свого сина. Один із служителів церкви сказав, що сльози цієї матері не можуть бути марними. Так і сталося.

Сьогодні світ знає Августина як Блаженного праведника, філософа і проповідника. Його повернула до Бога материнська молитва. У своїх роботах сам чоловік зазначив, що всі його добрі справи здійснювалися тільки тому, що Всевишній подарував йому таку гарну мати.

Якщо ваша дитина звернув з вірного шляху, то просіть захисту у Моніки. Моліть у неї такий же віри, яку вона мала в відношенні свого чада. Нехай пошле вам терпіння і розуміння, а також сил боротися з демонами, які переслідують вашу сім`ю.

материнська молитва за чадо своє

Звернення до святої

Просити у цій небесній мешканки можна багато. Головне, щоб слова лилися від душі. Материнська молитва за чадо своє звучить так:

  • «Благочестива Моніка! Дав тобі Господь Бог віру непохитну. З надією ти йшла по життю і перемагала всі труднощі і біди. Чи не скам`яніло серце від тіней демонів, які оточили тебе. Чи не зламали дух великий біси нечисті. Серце не покидала любов до Отця. Зараз ти на небесах, а син Августин, вимолив твоїми словами, - один з кращих учнів Бога. Дай і мені, матері земної, жінці простий, рабині Господній терпіння і любові твоєї. Якщо немає, то нехай падають на мою частку негаразди, а дитина рідної буде щасливим. Нехай ранять моє тіло стріли, а чадо моє буде здоровим. Щитом дай мені стати і всі нещастя, що йому судилися, на себе візьму я. Тому що вічна любов до Бога і чисте почуття жінки до чаду своєму. Амінь ».

Це може бути як прохання за сина, так і молитва про дочку. Материнська молитва - перш за все ті слова, які летять з серця.

молитва про дочку материнська молитва

Випробування - як шлях до істини

Багато хто недооцінює всю силу віри. Коли життя повне яскравих кольорів і хороших подій, люди часто забувають про Бога, вважаючи, що це все відбувається саме по собі. Але як тільки на їх сім`ю і будинок падають біди, народ відразу біжить по допомогу до Всевишнього. Але не простий задум Царя Небесного і всі випробування, які Він посилає на долю, мають свою мету. Іноді випробування потрібні для того, щоб знову звернути людей на стежку істини.

Сильна материнська молитва може побороти все. Приклад цьому - історія, що сталася з Григорієм Богословом. Одного разу він, ще юнаком, плив на кораблі. На море піднялася буря, все запанікували. Люди боялися смерті, а хлопцеві не хотілося втратити душу.

В той момент його матері Нонні приснився сон, що дитина тоне. Вона злякалася і стала просити Бога про помилування. Жінка встала, і з вуст її злетіла щира молитва про сина. Материнська молитва тоді врятувала дитину. Просив за дитя і батько святого. Поки батьки слізно зверталися до Бога, на море стало тихо. Друг Григорія потім згадував, що бачив, як Нонна вийшла з хмар і повела корабель до берега. Після цього навіть язичники, які були на судні, віддали хвалу Всевишньому.

сила материнської молитви

Імунітет для кровинок

Є ще сотні біблійних сюжетів, які показують силу бажання і милість Господа. І єдине, що їх об`єднує - віра в доброту Царя Небесного.

Уберегти свою сім`ю від біди допоможе молитва про дітей. Материнська прохання, що звучить не тільки в лихоліття, а й в хороше, грає роль імунітету від темної зарази. І жінка, яка просить у небес для своїх чад здоров`я, щастя і радості кожен день, отримує Боже благословення. Її кровіночек чи не спіткає горе, бо ангели постійно супроводжують їх і спостерігають за ними.

Щодня просіть у Пресвятої Богородиці за своїх дітей. Небесна Цариця сама народила дитину, і з тих пір є покровителькою всіх жінок. Допоможе вийти заміж і завести своїх дітей молитва про дочку. Материнська молитва про сина також підсобить хлопчикові створити сім`ю і стати гідним православним.

сильна материнська молитваСьогодні на кожному життєвому повороті нас і наших рідних чекають злі духи, що мають намір спокусити і відвести від Бога. Але вони не страшні тому, хто йде по своїй дорозі з ангелами небесними.

Внимание, только СЕГОДНЯ!

ІНШЕ

Цілюща молитва від хвороб фото

Цілюща молитва від хвороб

Невідома доля, яку для нас Бог вибрав. Багато людей вважають: все, що трапляється в їхньому житті, вони повинні…

Молитва на ніч - їжа для духу фото

Молитва на ніч - їжа для духу

Молитва - навіщо вона нам?Молитва - справжній подарунок, даний кожній людині. Це як заповітний номер телефону, за яким…

Молитва перед сном зміцнює фото

Молитва перед сном зміцнює

Молитва перед сном - основа духовного життя"Молитва - це абсолютно особливий стан. Напевно, немає в світі людини, який…

» » » Материнська молитва за чадо своє. Сила материнської молитви