Молитва вечірня: просимо добраніч

Молитва - найпотужніше духовну зброю, яке можна направити і проти себе. Небезпечно надмірно захоплюватися малюванням вищих образів, райських красот або пекельних мук, коли ви молитеся. Потрібно зосередитися на самих словах, щоб не наразити на небезпеку життя. Особливо важливо це робити перед сном, коли людина стає вразливим. Що таке молитва вечірня і що потрібно про неї знати?

З чого складається правило

молитва вечірня

"Це не одна молитва, а цілий комплекс. І бажано його прочитувати повністю. У цій сукупності спершу надруковані предначінательного молитви. Потім одинадцять з номерами. Після ще кілька молитов, а далі - список найбільш часто зустрічаються гріхів. Якщо читати все уважно і вголос, вечірнє правило займає близько 20 хвилин. Не так вже й багато ... Коли звикаєш, починаєш дивуватися, як швидко молитовне правило закінчується.

Вчимося концентрації

"Молитва не медитація, в православ`ї людина не намагається зосередитися на одній думці, ганяючи її "по колу". Замість цього, віруючий послідовно проходить осмислений інтелектуальний шлях, не відволікаючись. Така робота мозку природна і покращує інтелект і концентрацію уваги. Чи не виникає аномального стану мозку, стрибків від одного ритму ЕЕГ до іншого, як при медитації. До речі, якщо ви пробували цю східну практику - покайтеся, це гріх.

сни небажані

молитва від безсоння

"Молитва вечірня включає і прохання захистити від демонів. Православні всчітают, що снам вірити не можна і більшість з них «природні», яким уваги надавати взагалі не варто. Частина так і зовсім від нечисті. Саме тому, хто вірує в молитвах просить ніч «без мрій». І обіцяє завтра встати і прославити Господа. Ще вранці зазвичай вимовляється молитва перед читанням Євангелія, саме Євангеліє і Діяння апостолів. Це нормально для християнина.

Гріхи дрібні?


"Яким духом пронизана молитва вечірня? Духом покаяння і смирення. Хочеться бути краще, але день у день усвідомлюєш, що ці скромні слова читаного про людську слабкість стають все більше і більше «про мене». Вірніше, вони завжди були про нас, просто поки людина не визнає серйозні гріхи, він повсякденні взагалі не бачить в упор.

спати краще

молитва перед читанням Євангелія

"А якщо сон не приходить? Чи є молитва від безсоння? Сам підхід не зовсім хороший, таке відчуття, що деякі шукають заклинання. Така собі практична православна магія ... Якщо заснути не можете - читайте «Богородице, Діво» не менше 12 разів. Якщо Цариці Небесній буде завгодно ваше моління, вона заспокоїть душу, і ви заснете.

Memento mori

"Кожна охрещена - воїн, хоча бувають і дезертири. Бувають і недбайливі, ледачі воїни. У вечірній молитві висловлюється припущення, що наближається ніч може стати останньою, тому християнин молиться, як ніби вночі він розлучиться з тілом назавжди. І просить Бога дати йому можливість виправити свої помилки. І адже дійсно вмирають дуже багато перед світанком, коли ніщо з вечора не віщує трагедії.

коло молитов

"Якщо ми будемо часто сповідатися і причащатися, то легше буде в житті загробному. Молитва вечірня, серед яких моління на 12 годин кожного дня і ночі (там 24 прохання) включає в себе прохання вселити нам бажання висповідатися. Вечірнє правило є складовою загального кола молитов, які християнин повинен читати за день.

Внимание, только СЕГОДНЯ!

ІНШЕ

Молитва на ніч - їжа для духу фото

Молитва на ніч - їжа для духу

Молитва - навіщо вона нам?Молитва - справжній подарунок, даний кожній людині. Це як заповітний номер телефону, за яким…

Молитва перед сном зміцнює фото

Молитва перед сном зміцнює

Молитва перед сном - основа духовного життя"Молитва - це абсолютно особливий стан. Напевно, немає в світі людини, який…

» » » Молитва вечірня: просимо добраніч