Відносини між хлопцями і дівчатами, віруючими і невіруючими

Він або вона вірить в Бога. Здавалося б зовсім безневинне, а навіть і навпаки дуже благородне пристрасть. Ось тільки що робити, якщо один з вас виступає як повний атеїст. Адже хоч як крути, це викликає конфлікт думок і повну протилежність інтересів. Відносини між хлопцями і дівчатами, віруючими і невіруючими, дуже цікава штука. Тут буде доречним сказати, що почуття даної пари і сам Бог перевіряє на міцність. Так як же все-таки уникнути непорозумінь і зберегти свої відносини, якщо між вами постала така проблема.

Отже, тема нашої сьогоднішньої статті - «Відносини між хлопцями і дівчатами, віруючими і невіруючими», ми спробуємо розглянути наріжні камені такої любові і зрозуміти: чи можлива вона, або різниця релігійних поглядів прирікає таку пару на провал?

Тут є всього два простих шляхи вирішення даної проблеми. Перший полягає в тому, що це просто не ваш чоловік, і ви не зможете терпіти його релігійну, так звану «нісенітниця». Вас це буде мучити, і тягнути на дно і ви ніколи не склепити впустити Бога в своє серце, навіть заради коханої людини. Вам належить просто болісно розлучитися з ним. У другому випадку тобі треба буде просто наплювати на писані кимось закони і нормально жити з коханою людиною (за умови, що все інше вас влаштовує, звичайно). Є ще й третій варіант, але він самий необдуманий і в своїй більшості практично безрезультатний. Його суть полягає в тому, що можна просто не дивитися в ваше подальше майбутнє, а просто плисти за течією залишаючи все на своїх місцях. Але, як відомо це може закінчитися, черговим конфліктом думок тим самим розлучивши вас абсолютно безповоротно. А взагалі, всі ці релігійні умовності тільки псують відносини. І ставити цей факт як вагому проблему зовсім не варто. В принципі, якщо розібратися, це зовсім і не проблема. Адже в тому, що хтось із вас, хто вірує немає ніякої порочності. Тут все навіть навпаки, так, як людина, що вірить в Бога, ніколи не дозволить собі заподіяти вам душевний біль і страждання. Це, як правило, вірні й віддані люди, які у всьому бачать прекрасне в кожній Пищик і травинці для них відкрита ціла глава з людського буття. Любов у таких хлопців або дівчат порівнянна з самим великим Божим дарунком, який тільки може отримати людина. Тому зовсім не варто боятися того, що хтось із вас на дозвіллі почитує не дешевий роман про любов, а книгу всіх книг Біблію. Пам`ятай, віруючі люди живуть не для себе, а для Бога і своїх близьких. Погодься, невже тобі буде зовсім неприємним, той факт, коли про тебе моляться і просять чистого і справжнього щастя саме для твоєї душі. Звичайно, я не кажу, що все піде як по маслу. Труднощі звичайно виникнуть. По-перше, віруючі люди дуже часто негативно ставляться до сексу до шлюбу або, наприклад, віддають перевагу спокійному і умиротворений спосіб життя. Який, практично не підлягає канонам сучасного розуміння про відпочинок нинішнього покоління. Але все ж, хто б там що не говорив, але відносини між хлопцями і дівчатами віруючими і невіруючими це нормальне і цілком можливе справу.


Якщо ви дійсно відчуваєте, один до одного справжні почуття тут буде доречно одному з вас піти на компроміс і найкраще це зробити людині, яка до цього не вірив в Бога. Спробуйте зрозуміти і усвідомити значимість віри для вашої другої половинки і негайно, ні хвилини, займіться вивченням Слова Божого разом з ним. І тут ти відразу зможеш помітити, наскільки ви зблизилися не тільки фізично, а й духовно. В першу чергу забий на думку оточуючих. Зрештою, тобі не з ними будувати відносини. Навіщо тобі взагалі нав`язливе думка більшості. Слухай, що тобі каже твій внутрішній голос. Адже заради коханої людини можна розділити з ним все тільки б він завжди був поруч. Якщо ваш обранець, обраниця відвідує церкву. Не зайвим буде прояв твого бажання ходити з ним (з нею) туди. Разучите молитви, сходи на сповідь, почни дотримуватися канонів релігійних постів. Поміняйте себе вздовж і поперек свій спосіб життя. Якщо ви до цього були схильні до шкідливих звичок, негайно відмовтеся від цього. З величезним розумінням поставтеся до внутрішнього світу свого опонента, не намагайтеся відмовляти його, цим ви все одно нічого не доб`єтеся, а тільки навпаки відштовхне чоловіка від себе. Твоя підтримка - це найбільший подарунок, краще якого не може бути нічого.

Зрозумійте та знайте цю людину, адже такими добродушними, відкритими і чуйними можуть бути тільки, ті, хто увірував в Бога. Віруючий звертає увагу, перш за все, на душу, а невіруючого хвилюють, в першу чергу, «матеріальні» і «тілесні» проблеми. Віруюча людина намагається більше брати мудрості у Бога і приводити своє життя в дивну гармонію з самим собою. А в навколишніх людях, він прагне бачити тільки позитивні якості. Так що вам можна сміливо сказати дуже навіть пощастило. І ви повинні пишатися цим. До речі ні в кому разі не ревнуйте свою другу половинку до Бога. Знайте, у неї (нього) в серце вистачить місця для вас двох. Змінивши себе, ви відразу помітите, як стали надходити в усьому чесно, дотримуватися у всьому божих норм, більше стали поважати людей. Ви змінилися виключно в кращу сторону.

Це все для тебе має послужити непоганим уроком в твоєму умінні поступатися і виділятися з сірої маси нашого стереотипного суспільства. Якщо ти людина, здатна легко і безболісно поміняти свій світогляд і прогнутися під свою другу половинку, тоді вперед. Просто роздягли з цією людиною його віру. Різниця в тому, що один ставить розум вище почуттів, інший почуття вище розуму. Решта дрібниці. При цьому потрібно розуміти, що атеїст цілком може бути віруючим, а називає себе таким, на ділі їм не бути. Якщо ти все-таки не настільки любиш його (її), або боїшся здійснювати такі як тобі здається, значимі зміни в своєму житті і не можете відмовитися від свого переконання. Просто мовчки підіть і не мучте ні себе ні того людини. Або як варіант, якщо вам це вдасться, постарайтеся зберегти, хоча б дружні стосунки. Адже дружити з віруючою людиною набагато легше, ніж будувати відносини. Тому якщо з самого початку є можливість не йти на поводу у своїх почуттів, цього робити і не варто.

Внимание, только СЕГОДНЯ!

ІНШЕ

» » Відносини між хлопцями і дівчатами, віруючими і невіруючими