Молитва святий матрони московської про зачаття і не тільки

У православному світі Свята Блаженна Матрона Московська користується особливою популярністю. Чудеса, які були створені нею ще за життя, мають масу свідків. Вона не відмовляла в допомозі нікому, зцілюючи і наставляючи людей на шлях істинний. Жити їй довелося в особливо важкий час, коли радянська влада переслідувала всіх, хто проповідував християнство. Але це її не зупиняло, тому що вона служила не тільки людям, а й самому Господу. І навіть після смерті вона продовжує творити чудеса, а молитва Святої Матрони Московської володіє особливою чудодійною силою.

молитва святий матрони

Про що їй моляться?

"Молитва Святий Матрони Московської дозволяє попросити про найпотаємніше. Ще за життя вона говорила, що люди будуть приходити після її смерті на могилку, ділитися своїми бідами і досягненнями, і вона всіх почує, всім допоможе. Але про що конкретно моляться їй? Адже ми знаємо напевно, що є певні святі, яких просять в конкретних ситуаціях. Молитва Святий Матрони Московської може містити в собі прохання за здоров`я, допомоги в зціленні, одужання. Крім того, її просять про заміжжя, благополуччя в родині, про зачаття дітей і збереження вагітності. Взагалі, ще за життя блаженної Матрони до неї приходили з різними проблемами, але в більшості своїй це були прохання про зцілення або вирішенні сімейних проблем.

молитва матрони московської про зачаттяЩо найцікавіше - часом вона не просто робила чудеса, а саме змушувала людей правильно поглянути на своє життя. Адже часто ми і самі винні в сімейні негаразди, в виникаючі проблеми, але не бажаємо бути щасливими, скаржачись на долю, людей і впиваючись цієї жалістю. Взагалі, якщо вірити життєпису, Матрона втратила в молодості чоловіка і тому настільки чуйна до людей, у яких горе в сім`ї. Молитва Матрони Московської про зачаття допомогла вже багатьом жінкам, які молилися дійсно так, як слід.

Як молитися?


"Існує думка, що молитва Святої Матрони Московської (як, в принципі, і будь-яка інша) повинна бути дословной, якою її створили в церкві. Але якщо слідувати словами самої ж святий, то вона говорила, що почує всіх, навіть тих, хто не вірує. Говорила тільки, що молитися треба гаряче, від щирого серця і щиро. Тому навіть якщо ви не вірите в Бога і чудеса, творені святими, але все ж вирішили помолитися - просите так, немов перед вами жива людина, яка володіє силою і може допомогти вирішити проблему. Якщо говорити відверто, то однією молитвою не обійтися. Знаєте, як кажуть: на Бога надійся, але і сам не зівай. Істинно віруюча людина, яка звертається до святих, повинен вести себе відповідно, праведно. Якщо читається молитва Матрони про зачаття, то потрібно налагодити свій спосіб життя, а по виконанні бажання подякувати їй і Господа за надану допомогу в біді. Це одна з головних бід людства - коли, отримавши допомогу, ми забуваємо (чи то в суєті, то чи через злий намір) сказати елементарне "Спасибі!"

молитва матрони про зачаття

До кого ще можна звернутися з молитвою про зачаття?

"Якщо вас цікавлять молитви про зачаття здорової дитини, то ви також можете звернутися до Богородиці перед іконою "Цілителька", до блаженної Ксенії Петербугского. До Параскеві П`ятниці звертаються з проханням про народження дівчинки, а до Олександра Свірського - про хлопчика. Ікони Богородиці «Несподівана радість», «Скоропослушниця», а так само Богоотці Іоаким і Анна допоможуть при проблемах із зачаттям.

Внимание, только СЕГОДНЯ!

ІНШЕ

Цілюща молитва від хвороб фото

Цілюща молитва від хвороб

Невідома доля, яку для нас Бог вибрав. Багато людей вважають: все, що трапляється в їхньому житті, вони повинні…

Молитва на ніч - їжа для духу фото

Молитва на ніч - їжа для духу

Молитва - навіщо вона нам?Молитва - справжній подарунок, даний кожній людині. Це як заповітний номер телефону, за яким…

» » » Молитва святий матрони московської про зачаття і не тільки